Fish

Sunday, 13 March 2011

Pembunuh & Mangsanya




Pembunuh!!
Larikk!

klu nk taw, penghuni piranha villa’s je yg taw sape ituew pembunuh di kalangan org2 yg terdekat.
Klu nk panggil pembunuh tu dgn nama real yg dikatakan agak baby gituew jd mcm x best la kan? X surprisela katanyer.
Pembunuh? Someone yg boleh dikatakan agak kejam & pendera golongan2  @ org2 terdekatnye shj. Nk dikatakan hitler pun bole jgk. Tp ade nama laen x selain hitler? X bestla sbb nama tu wujud sejak sekian lama J


Apa kate kalau panggil dia GALAH PROPA? Galah propa ni x straight to the point sgt kan? Tp cukupla klu org2 yg terdekat je taw :P
Amir nk letak gamba dia pn takot dikecam plk..well, ade  penjagala katakan.. penjaga yg katanye boleh secure dia..tp bile tgk mcm something wrong somewhere je nok!


Ntahla cam ne nk describe psl dia nih. Agak complicated & memeningkan. Amir pn xtaw nk describe  dia mcm mane. Amir pn slh sorang mangsa dia jgk taw.


Si galah propa ni bknla tunjuk sifat dia tu secara terang tang tang.. dia bertindak dlm diam2 je taw. Bak kata org bertindak secara halus gituew. Bile si mangsa ni tersedar, barula ade yg menyesal, tarik muka kedut mcm nenek kebayan n x ketinggalan jgk sampai jatuh sakit dek kerna penangan kak  galah propa nih.


Org yg sakit pun dihenyak jgk sampai bertambah sakit taw. Kesian kt org yg sakit tu termasukla amir


sedih kan bila dpt kwn yg sebegitu rupa kan kawan2?
Tp dah nk buat mcm mana, bila dah digelar kawan, nk x nk kenala mengaku dia tu kwn kita walaupun dikecam oleh segelintir org2 terdekat. Dek kerna sikap dia tula yg buatkan ramai org yg x senang dgn dia include amir.


Hurm, till now amir x tahu mcm mne nk describe dgn makhluk sorang nih. Tp ape pun amir akan say good bye kt dia.dah x tahan u ollss. Penat bila tgk muka dia.


*x taw ape yg aku merepek kali nih.. rasa mcm org gila kan bila ckp pun mcm da merapu nih.sesape yg baca post ni jgn marah ye inclue tuan pnye bdn.






2 comments:

  1. kannn.. hnye kami2 je tau spe itu pembunuh.. eat shit!! urghhh..

    ReplyDelete